"Tergurlah Saya Dengan Cara Lain"-Elly Mazlein

"Pada saya banyak cara dia boleh bercakap termasuk menegur saya secara peribadi jika tidak berpuas hati tetapi perkara sudah pun berlaku dan saya ingin lupakan sahaja.

"Biarpun dia serang saya tetapi saya tetap menghormatinya bukan sahaja sebagai pelakon senior dan orang yang lebih tua daripada saya tetapi melihatnya sebagai seorang ibu.

"Hendak bergaduh pun sampai bila? Ia tidak akan membawa apa-apa kebaikan dan saya terima sahaja apa yang orang hendak katakan kepada saya," ujarnya

"Apabila Kak Ogy mengatakan dia kenal saya, saya sebenarnya tidak mengenalinya secara peribadi untuk mengulas panjang tentang tujuannya mengkritik saya.

"Kami bekerjasama pun 11 tahun lalu dan itu pun dia hanya sempat mengarah separuh sahaja drama berkenaan sebelum diganti orang lain kerana masalah tertentu," ujarnya.

Elly turut memberitahu salah faham yang berlaku di antaranya dengan personaliti radio, Fara Fauzana juga telah selesai apabila mereka bersemuka ketika konsert Gegar Vaganza Ahad lalu.

Kata Elly, dia kebetulan duduk bersebelahan Fara dan penyampai radio itu memohon maaf kepadanya berhubung salah faham kononnya Fara memerlinya ketika mengacarakan separuh akhir Muzik-Muzik 31 pada Jumaat lalu.

"Fara ada menegur saya dan bertanya sekiranya saya marah terhadapnya dan jujur saya memberitahunya saya memang marah.


"Tetapi saya menghormati Fara kerana dia meminta maaf dan saya terima dengan baik kerana mungkin dia tidak sengaja atau pun tersilap kata.

"Memang pada awalnya saya terasa hati tetapi ia perkara kecil dan kami pun sebenarnya tiada sebarang masalah cuma salah faham sahaja. Semuanya sudah selesai," katanya.

Sementara itu, Elly berkata, walaupun teruk dikritik namun dia menganggap ia dugaan kecil kepadanya selain menyifatkan ia sebagai asam garam sebagai seorang artis.

"Sebagai anak seni saya tidak boleh terlalu sensitif setiap kali dikritik dan apa yang berlaku kepada saya sekarang sebenarnya hanyalah dugaan kecil sahaja.

"Sebelum ini saya pernah dihentam lebih teruk lagi dan ia normal apabila orang menyuarakan pendapat dan kritikan.


"Saya selalu beritahu diri dugaan yang melanda saya kecil berbanding dengan kegembiraan dan rezeki yang Allah berikan kepada saya," katanya.

0 Response to ""Tergurlah Saya Dengan Cara Lain"-Elly Mazlein "

Post a Comment